![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wiem, że to nie jest miejsce dla domen, ale chciałbym zapytać was co sądzicie o domenie www.SerwisPracy.com Nie chcę wyceny tej domeny, poprostu interesuje mnie co sądzicie o tej domence. 1. Rewelacja 2. Może być 3. Nic szczególnego 4. Słaba Z góry dzięki za opinie. Pozdrawiam, Bart. Ten post edytował bartek.jaw 12.03.2006, 01:37:48 -------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 2 Dołączył: 29.01.2004 Skąd: Rz-ów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3.
to samo co szukampracy.pl znajdzprace.pl dobrapraca.pl servispracy.pl pracodawca.pl itp itd |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ave, nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że wszystkie, które wymieniłeś, i które tak nisko oceniasz są już zajęte.
Cytat szukampracy.pl znajdzprace.pl dobrapraca.pl servispracy.pl pracodawca.pl Ja też myślę, że domena praca.pl była by .... najlepsza, ale patrzmy na realia i dostępność takich domen. Dzięki za ocenę, Serdecznie pozdrawiam i proszę o kolejne oceny, Bart. -------------------- Wynajem: stancje pokoje mieszkania
Strony WWW: WebDesign Kamieniarstwo, granit |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic szczególnego , zwykła domena ... - 3.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:04 |