![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Skąd: z Czelsy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Zrobilem stronke przy ktorej tworzeniu uzywalem klas, includowania, public... , extends ... itp Okazalo sie ze na serwerze w szkole mamy PHP4, a nie moge jej umiescic nigdzie indziej tylko tam.
Jestem zalamany, nie mam pojecia od czego zaczac przerabianie skryptow ... jedyne co zrobilem i wiem ze dziala to zmiana funkcji MySQL-owych na stare (czyli np new mysqli na mysqli_connect). Widze ze PHP4 nie toleruje slowa public w klasie, takze pousuwalem, jednak jesli mam deklaracje jakiejs zmiennej w klasie, np to wyskakuje error Cytat Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in ... Prosze o pomoc i wskazowki jak do tego sie zabrac. ![]() =================================================== Moze taki przyklad dla zobrazowania: oop.inc
oop_index.php
wyrzuca blad Cytat Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/feniks/public_html/oop_test/oop.inc on line 5
Ten post edytował bobens_83 28.02.2006, 19:33:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie mozesz przeinstalowac php? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2005 Skąd: z Czelsy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie mam na to wplywu, to jest serwer na uczelni
![]() ![]() ale ... tak na dobra sprawe to przerabianie nie jest takie straszne, dziekuje za to var, to bardzo duzo zmienilo ![]() Ten post edytował bobens_83 28.02.2006, 20:23:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:31 |