![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebny programista (tani) do napisania programu za pomoca którego można się łaczyć (logować) z mbank,inteligo.By można zobaczyć historie przelewów przychodzących itp.
Wiecej info oraz oferty cenowe prosze składać na maila (who100@o2.pl) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopóki temat i treść nie zostaną dostosowane do regulaminu forum Praca oferowana, post ten będzie w HydePark'u...
Proszę nie przesadzać z boldem. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też kiedyś o tym myślałem, ale tego tak łatwo nie da rady zrobić
do tego trzeba mieć od banku pozwolenie i jakieś coś tam udostępnione a oni tego nie udostępniają, zbyt mało dla nich korzyścia za duże ryzyko. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zależy czy ten skrypt ma byc do użytku własnego, czy publicznego... :?:
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie ma róznicy. Nawet jeżeli jest ktoś w tsanie zrobić taki skrypt, to jest on niezgodny z prawem gdyż potrzebna jest zgoda banku a jestem prawie w 100% pewien żaden szanujący się bank na coś takiego się nie zgodzi.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ramze... Chodzi mi o to, że jeżeli sam będzie z tego korzystał, to nie będzie nikomu szkodził, tylko sobie (i tylko sobie) ułatwiał życie... To przecież wolny kraj...
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Rozumiem to doskonale, ale taki skrypt, który w pewnym sensie włamuje się na serwer banku jest nielegalny i to chyba nie jest ważne czy udostpępniasz dane swoim znajomym czy sam z nich korzytsasz. Chociaz masz rację, odpowiedzialność i tak ponosisz sam za siebie.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
Rozumiem, ale mysle że jest inaczej... Skoro masz konto w banku, to nie musisz sie na nie logowac ze strony. Ono jest twoja własnością. Możesz to zrobić w banku, przez telefon i ze strony internetowej... Są różne sposoby, dlatego myślę że logowanie sie przez skrypt nie było by przestępstwem... Ale moge się mylić...
![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może po prostu zapytać mBank?
Mogę to zrobić jutro. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze przy operacjach bankowych skorzystac z aplikacji mikroplatnosci - z tego co wiem mBank juz sie czegos takiego dorobil i mocno to promuje (mTransfer to sie chyba nazywa)
![]() Uwazam, ze korzystanie z danych usera do weryfikacji operacji bankowej jest naruszeniem pewnej swery. Ja sam bym z takiej aplikacji nie skorzystal - wzgledy bezpieczenstwa (a raczej z obaw przed jego brakiem). -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Dla wszystkich zmagających się z problemem komunikacji z mBankiem przez cURLA mogę polecić tę klasę:
[CIACH]
Powód edycji: [Daiquiri]: No raczysz żartować. Spam i to w temacie z 2003
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:58 |