![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Patrze w to od dluzszego czasu i nie moge znalezc bledu, skrypcik ma dodawac do bazy oferty nieruchomosci, jezeli ktos moze w to spojrzec bede wdzieczny, blad kryje sie zapewne w 2 lub 3 pliku przeklejone kolejno: 1 to formularz 2 przetwarz formularz 3 funkcja includowana do przetwarzanai forma 4 ustawienia Formularz
w drugim przetwarza form
funkcja przetwarzajaca formularz zalaczona do pliku 2 (my_proc.inc)
ustawienia (config.php)
Dzieki wszystkim ktorzy udziela reanimacji tego. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki Crashu ale nadal mam z tym problem,
przynajmniej wiem chyba gdzie tkwi blad ale te cudzyslowie, apostrofy i nawiasy nigdy mnie nie lubily i sie przede mna chowaly. Gdzies tutaj ich wlasnie brakuje:
a po wykonaniu calosci wyrzuca mnie: Cytat SQL: INSERT INTO oferty1(rodzaj, kategoria, lokalizacja, lokalizacja1, opis, pow_bud, pow_dzialka, umeblowane, stan, cena, adress, miasto, 'wojewodztwo, kodp, telefon, telefon2, email, data) VALUES ('Mieszkania', 'sprzedam', 'lokalizacja', 'lokalizacja1', 'opis', 'pow_bud', 'pow_dzialka', 'tak', 'wykończone', 'cena', '', 'miasto', 'Dolnośląskie', 'kodp', 'tel', 'tel2', 'mail', '2006-02-17 00:03:51');; Something is wrong in your syntax obok ''wojewodztwo, kodp, telefon, telefon2, email, data) VALUES (' w linii 1 Co w tej lini jest nie tak, czego i gdzie tam brakuje?? Help me |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...asto, 'wojewo...
bez apostrofa -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki dr_bonzo
nie wiem jakim cudem to tam wypatrzyles, ale jestem z ciebie dumny. ![]() pozdrawiam ![]() Ten post edytował timmy 17.02.2006, 00:20:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ach dziekuje bardzo
![]() Wystarczylo przeczytac komunikat bledu (przeciez po to one sa) Something is wrong in your syntax obok ''wojewodztwo i zajrzec w to miejsce. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
tak tez zrobilem, ale jak juz napisalem wyzej te wredne apostrofy nawiasy przecinki i inne tego typu nikomu niepotrzebne rzeczy zawsze mnie sie gdzies schowaja
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:38 |