![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, dzisiaj mam taki problem mam sobie takie cóś
[php:1:ebd10e8fe1]<?php <td valign="top"width="15%" border="0"style="border: 1px black dotted;"> <? include "glowne/menu.inc"; ?> </td> <td valign="top"> <? if(!isset($page)) { $page="index"; } if(file_exists("glowne/$page.inc")) { include "glowne/$page.inc"; } else { echo "Strona niedostępna!"; } ?> </td> ?>[/php:1:ebd10e8fe1] i to niby ma mi ładować poszczegolne pliki *.inc do drugiej tabelki. ale nie ładuje , ładuje tylko index.inc dlaczego tak sie dzieje?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się, że page pochodzi z URL'a, więc:
[php:1:21eca6e0d2]<?php if( !isset($_GET['page']) ) { // ... } ?>[/php:1:21eca6e0d2] PS. Jeśli includowane pliki zawierają kod php, rozszerzenie *.inc to nieporozumienie... Przynajminej *.inc.php... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie działa GET
ale z tym jest taka sprawa że na localhost działa, a na piwko.pl nie zreszta sami zobaczcie www.eska.private.pl/photoshop |
|
|
![]()
|
|
A moze ktos zna jakiś inny system na to wywietlanie *.INC albo *.php obojetne
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:00 |