![]() |
![]() |
-Gość_obcy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
szukam generatorów: - .htaccess - htpassword chodzi mi o kody źródłowe, jeśli ktoś takowe posiada bardzo bym prosił ![]() Pozdrawiam i dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja czegoś nie rozumiem... Czego kodów źródłowych Ty szukasz? .htaccess nie jest plikiem kompilowanym więc każdy plik to kod źródłowy. Weź no jaśniej co i po co?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze autorowi chyba chodzilo o program gdzie z GUI wyklikujesz co ma byc w takim pliku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Gość_obcy- |
![]()
|
Goście ![]() |
chodziło mi o możliwośc wygenerowania hasła htpassword ,
jak to można wykonac dla systemów z rodziny unix i windows ? Pozdrawiam i dziękuję |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakos tak to powinno byc - nie jestem w stanie tego w dzialaniu teraz bo jestem poza domem. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hasła do pliku .htpasswd generuje się.... *werble* Programem... *werble*... htpasswd!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:00 |