![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nabyłem nasepujący skrypt php, który daje możliwośc uzyskania dostępu za pomocą SMS-a:
![]() poprawiam --- nospor Uzupełniłem "user" oraz "password". Jednak skrypt nie działa i wyświetla się komunikat na mojej stronie www: Cytat Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in on line 187 Adres mojej strony:cenzura, tam też można zobaczyć jak w obecnej chwili działą skrypt. Bardzo proszę o pomoc co muszę skonfigurować aby skrypt działał poprawnie. Mam jeszcze jedno pytanie, jak skonfigurować skrypt aby dawał możliwość dostępu na 24h a nie na 5 dni jak jest teraz ustawione |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś użyc wyszukiwarki, bo takie błędy pojawiają się tu bardzo często...
Cytat sprintf("%04d-%02d-%02d %02d:%02d:%02d", date("Y"), date("m"), date("d"), date("H"), date("i"), date("s")); O rany! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić, bo prawie wcale nie znam się na php?? Szukałem na innych tematach ale jakoś nie mogę znaleść rozwiązania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:06 |