![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie :]
Mam zrobione uwierzytelnianie w pliku uwierzyt.php Chce go teraz za pomoca funkcji otwarcia pliku wyswietlac na jakiejs danej podstronie wiec zrobilem to tak:
wszystko pieknie ale orpocz formularza z loginem i haslem pojawaia mi sie takze kod php. Jesli wiecie gdzie tkwi blad to prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
pliki php includuje sie przy pomocy include.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze zly kod wkleilem. Tam powinno byc
Nie moge zrobic przez include bo pisze obiektowo i musze plik uwierzyt.php przekazac do zmiennej. Jesli zrobie
to w miejscu gdzie potem wyswietle zawartosc zmiennej bedzie wyswietlac 1 a formularz mi wyswietli ponad cala moja strona. Dlatego wlasnie probuje to zrobic przez fopen ale mi kod php wyswietla. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli twierdzisz że piszesz obiektowo to cały kod uwierzytelniający
"przechowuj"* w klasie, a potem przekazuj obiekt. Przekazywanie pliku w zmiennej jest nieloginczne. Może najpierw spróbuj zrobić to porceduralnie ? * jeśli używasz klas jako kontenera na funkcje to nie wiele to ma wspólnego z obiektowością. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli tak bardzo ci juz zalezy na zapisaniu wyniku w zmiennej:
nie testowanie. Ten post edytował dtb 5.01.2006, 19:02:29 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:03 |