![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to zeby umiescic sobie sonde na stronie. I powiedzmy jak laduje strone jest adres np: "...index.php" czy cos takiego. Zaglosuje i przechodzi do stronki np: "...index.php?sonda=wyniki". No i ok jak sobie ktos nie wejdzie w jakas podstrone to nie ma problemu. Ale powiedzmy jak sobie zaglosuje z podstrony "...index.php?cat=jakies_pieronstwo" po zaglosowaniu znowu przekieruje mnie do strony "...index.php?sonda=wyniki". Idzie sie domyslic ze powiedzmy koles czyta sobie cos, zaglouje w polowie czytania i, ni pierona, musi wlazic na tamten artykul jeszcze raz. Ramki mnie jakos nie safysfakcjonuja. Zastanawiam sie czy nie ma komendy na pobranie aktualnego adresu i zapisanie jej pod jakas zmienna i dolozylbym sobie powiedzmy do tej zmiennej "&sonda=wyniki".
Hmn, co do $_GET to wiem ze mozna sciagnac kawalek adresu. ![]() Ten post edytował v1t4n 20.12.2005, 15:48:50 -------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$SCRIPT_NAME
tym pobierzesz aktualny adres bez dołączonego łańcucha $_SERVER['REQUEST_URI'] a tym z dołączonym łańcuchem pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 19.02.2005 Skąd: Dębica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki
-------------------- Psik!! A masz!! ...chamie - Porucznik Borewicz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:28 |