![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() po pierwsze to jestem na tym forum po raz pierwszy i nie mam zielonego pojęcia o php ![]() Chciałem sie dowiedziec jak zainstalowac i jak obslugiwac taki oto kalendarz [LINK] na dole tej strony jest odnośnik do tego skryptu [LINK] Ściągnałem wszystkie te katalogi wrzuciłem je na server Lycos'a na swoje konto na którym mam aktywowane php ale nie umiem tego nijak 'uruchomic' wiem że na stronie z tym skryptem jest 'Manual' ale tam jest napisane jak skonfigurować to wszytko ale co mi po konfiguracji jak nawet nie umiem odpalić panelu administracyjnego ? ps. przeszukiwałem forum i były posty o kalendarzach już wiem ale niegdzie nie było akurat o tym a zależy mi na nim bo jest bardzo ciekawy, przejzysty i bardzo wielofunkcyjny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat po pierwsze to jestem na tym forum po raz pierwszy Witamy. zapoznaj sie jednak ze strukturą forum. Póki co przenoszę z php
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:04 |