![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce sprawdzic jak sie nazywa dany plik, tylko nie wiem jak to napisac, od czego zacząć
-------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Skąd: tty1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od tego, że dokładnie opiszesz problem.
Skąd masz ten plik? Z formularza? I w ogóle co to za plik? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to :
mam plik powiedzmy index.php i chce aby skrypt mieszczacy sie w tym pliku pobieral nazwe z niego i zeby mozna bylo je wykorzystac na tej stronie czyli index.php, i najlepiej jakby byla to tablica w php. Chce tylko wiedziec jak pobrac nazwe pliku, bo tablice mam i wyswietla mi nazwe, ale chce zeby to skrypt robil sam, tak jak na tym forum. -------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzieki, dalej sobie dam rade. jeszcze raz dzieki
-------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:43 |