![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-lukasfromzgr- |
![]()
|
Goście ![]() |
na początek adres strony gdzie pojawił się problem:
http://lukasfromzgr.ovh.org/ jak widać, menu po lewej stronie jest tak zrobione ze jak sie kliknie na link to po prawej stronie wyswietla sie odpowiedni tekst zaczerpniety z katalogu folder/ problem jest taki ze ja tam mam kilka zmiennych
tak wlasnie wyglada ten kod, a na swoim koncie mam tylko strone glowna czyli index.php i w miejscu gdzie maja sie wyswietlac tresci plikow z folderu "folder/" wstawiłem ten kod php (tak jak było w przykładzie) przykładowy link do na stronie głównej wygląda tak: uzylem tego skryptu zeby nie robic kilku takich samych podstron ktore roznia sie tylko zawartoscia jednej tabelki i teraz mam z tym problem.... ps. jest o tyle śmieszniej ![]() ____ prosze uzywac bbCode ActivePlayer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to o jest? najpierw zobacz co się wyświetli tu:
pomyśl chwilę, chodzi o to aby php includował plik ze zmienną przesyłaną w adresie, co nie? To można napisać w 2-3 linijkach. Jednak Twój sposób nie jest bezpieczny!! Lepiej uzależnić wyświetlanie poszczególnych plików w zależności od cyferek czyli: Ten post edytował shpyo 6.11.2005, 15:13:07 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2004 Skąd: Taka wiocha koło Cieszyna :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zgaduje ze na krasnalu masz wlacaone register_globals
Zrob poprawne odwolania mniejwiecej tak (pisze z marszu , nie sprawdzalem....):
-------------------- "Nemo Sine Vitiis Est" - Ktoś tak kiedyś powiedział... i miał rację.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:19 |