![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Mam taki problem... Mam sieć radiową lecz mój internet jest do bani ![]() Raz jest, a raz go nie ma (szczególnie na wieczór) Co może być powodem?? (może przeładowana sieć, albo źle antenę mam ustawioną) Z góry dziękuję ![]() Może ktoś miał podobny problem... Ten post edytował ::Hans:: 20.10.2005, 16:41:52 -------------------- (\.../)
(O.o) (> <) | Mój serwis : |||||||||| 97% |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powody:
-------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam radiowke i tez czesto chodzi do bani
![]() U mnie najczesciej to wina dostawcy lub pogody ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze masz sasiadow ktorzy ogrzewaja koksem domy
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:20 |