![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Prosze o ocenę serwisu zmoderowano Co prawda nie jest on ukonczony w 100% jednak pozostaly samy sprawy kosmetyczne. Pozdrawiam Pawel Ten post edytował NuLL 19.10.2005, 10:34:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie podoba mi sie:
-menu bo we flashu -brak zdjec Angeliny Jolie, Eriki Eleniak, pewnie innych znanych tez nie ma -brak topu w podstronie Wymiania podaoba mi sie: -szata graficzna (nawet bez modelek) jest bardzo ciekawa (choc zauwazylem ze poszczegolne elementy sa przesuneity wzgledem siebie jak sie wchodzi do jakiejs galerii) -8 wersji jezykowych szczegolnie podziwiam wklepywanie rosyjskich i arabskich krzaczkow choc nie wiem moze to sciema bo nie rozumiem co tam jst napisane ![]() -modelki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwagi:
- menu za bardzo mryga ![]() - strona zrobiona jest w pewnej konwencji, trzymaj się jej do końca, chodzi mi tu o elementy formularza: input text,select,submit, których wygląd po prostu nie pasuje do strony, zmień ich kolory i czcionkę - te niebieskie linki są do kitu ![]() - nie wiem czy to tylko u mnie, ale na podstronie wymiana nie wyświetla całego flasha Reszta na plus ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak ze stroną prawną? Bo na kazdym zdjęciu masz swoj napis ***********.pl a obok zawsze jakiejś innej stronki + znaczki copyright itp.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam z ww. powodu.
Supermodelki - chyba z Ksiezyca ![]() Ten post edytował NuLL 19.10.2005, 10:44:03 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:57 |