![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam takie cos: plik ElementFormularzaFactory.php
plik PrzyciskFormularzaFactory.php
i plik index.php
czy to w ogole jest dobrze zrobione? czy w ogole sie oplaca w taki sposob to wykonac bo strukturalnie zajelo by mi mniej lini kodu. Jezeli zle to dlaczego? Jezeli zle to dlaczego i jak to zrobic poprawnie? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest złe bo nieobiektowe
![]() Na sitepoincie na miłym forum no. 147 jest multum takich topiców szukaj pod "form validation" -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba te rzeczy sa dla mnie za ciezkie jak narazie...
![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam tej klasy ale skoro to cos do generowania formularzy to bedzie dzialac, dlaczego miala by tego ie robic
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=18589 post Luke o tym wspomina a ja mam to opisane w ksiazce... ale nie jest tak fajnie jak napisac wlasna
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:35 |