![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Niewiem jak sie do tego zabrać, żeby czegoś nie spiepszyć...
Więc: W katalogu głownym na serverze są pliki i foldery, chce, żeby te pliki OPRÓCZ katalogu "phpfusion" zostały przeniesione do katalogu "forum" który znajduje się w głownym katalogu. OCZYWIŚCIE Z ZACHOWANIEM ŚCIEŻEK ![]() Następnie chce żeby pliki z katalogu "phpfusion" przeniesione zostały do głownego katalogu RÓWNIEŻ Z ZACHOWANIEM ŚCIEŻEK. Potem katalog "phpfusion" ma zostać skasowany. Niewiem jak sie do tego zabrać, heeelp!
Wykombinowałem to, ale nie działa AA!! Ja jak debil nie dałem chmodów... ![]() Pliki przeniosło, ale katalogi nie. Ten post edytował Ccn 9.09.2005, 23:26:58 -------------------- Mój localhost: Apache 1.3.*, PHP 4.3.11, MySQL 4.0.24-nt, Perl (Windows XP Pro SP2)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
katalog mozesz stworzyc w odpowiedniej lokacji przeniesc pliki do niego i usunac katalog w starej lokacji
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:12 |