![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem używam Suse 9.3 php 4 i domyślnego apache 2. Mam taki kod:
Nie działa wpisuje arty.php?a=katalogi plik katalogi.txt w katalogu art jest. :/ Na firefox to samo na mozilli też i Konqeror też ![]() Z góry dzięki ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bylo milion razy, zatrzymales sie na epoce kamienia lupanego
![]() poszukaj o zmiennych globalnych na php.net lub tutaj na forum -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalem global $a; to samo już tak próbowałem. -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmienne super globalne misiu, mowilem bys przeczytal w manualu na php.net
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
poczytalem i kija mi to dalo. Widac ze nie dostane tutaj ludzkiej odpowiedzi. PAPA
-------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd ma wziąść tą zmienną? GET? POST? SESSION?
![]() poprawny kod:
Nie zapominaj żeby przefiltrować zmienną ^^ PS. RTFM <== cztery litery dzięki którym twoje życie stanie się prostrze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze na php Poczatkujacy.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zeby juz bylo dokladnie:
1. jak nie potrzebujesz "" to uzywasz '' 2. tablice indeksuj stringami 'a', a nie stalymi (a)(akurat nie pokazalo ci bledu) ktorych pewnie nie zdefiniowales. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:04 |