![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2005 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam forum na serverze orgfree.com, ale potrzebuje funkcji mail(), która jest wyłączona, fsockopen() itp. też, więc zdalny server SMTP odpada, a niechciałbym rezygnować z tego servera, bo niema reklam, jest szybki itp.
phpinfo() ma zablokowane, więc musiałem wyciąć z get_ini_all() Wyłączone funkcje: phpinfo, mail, php_uname, disk_free_space, gethostbyname, system, exec, shell_exec, passthru, error_log, ini_alter, dl, pfsockopen, openlog, syslog, readlink, symlink, link, leak, fsockopen, popen, escapeshellcmd Czy da sie wysłać maila z tego servera za pomocą php ![]() -------------------- Mój localhost: Apache 1.3.*, PHP 4.3.11, MySQL 4.0.24-nt, Perl (Windows XP Pro SP2)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zapomnieć o wysyłaniu maili na tym serwerze. Ja nie widze tu takiej możliwości.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
postaw na innym serwerze skrypcik wysyłający maila, przyjmujący dane postem, walidujący refferera.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:53 |