![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbował ktoś już nowego komunikatora ze stajni Google?
IMO jest naprawdę fajny, oparty o otwarty protokół [Jabber] (niestety, nie ma połączenia z siecią Jabber) i można z niego korzystać na każdym systemie operacyjnym w dowolnym kliencie Jabbera. Jedyny ból to to, że pełną funkcjonalność daje tylko oryginalny produkt Google - tylko dla Windows ;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląda ładnie.
Próbowałem go sobie dołożyć do mojego PSI, nie udało się ![]() Jest jakiś błąd na HelpCenter. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ladny ale bardzo malo funkcjonalny. Poczekamy zobaczymy co bedzie dalej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znając google może wyjśc niezła zabawka.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Skoro jestoparty, to czemu nie otwarty na Jabbera?
Rośnie drugi Tlen? "Wykorzystajmy technologię, ale odetnijmy sie od niej" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner: poprostu serwer jabbera do Google Talka wykozystuje tez inne lokalizacje google (google mail itp)... wszystkie dane sa wymieniane poprzez protokol jabbera wiec na innych serwerach moglo by dojsc do bledow... to nie tlen gdzie wstawia se TWebBrowser i mamy sprawdzanie poczty
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To niech Google udostępni specyfikację, wtedy to może być ciekawe.
Swoją drogą po to mam klienta poczty żeby odbierać pocztę, a psi aby "gadać", jakbym chciał hybrydę to bym wrócił do XP ze wbudowanymi na stałe messenger i OE. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbyt siermiężny IMO. Muszą nad nim jeszcze trochę popracować.
PS. Oby go nie skiepścili, tak jak to zrobili z nowym Google Groups. ![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(escaflowne @ 2005-08-25 15:31:09) PS. Oby go nie skiepścili, tak jak to zrobili z nowym Google Groups. ![]() A co jest takiego złego w Google Groups? Używałem i jakoś nie zauważyłem... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego nowego Google Groups? A używałeś wcześniejszej wersji? Dawniej od razu była dostępna lista grup. A jak czytałeś jakiś wątek, to miałeś go na całym ekranie, a nie, że z lewej masz jakiś dodatkowy pasek. W mojej opinii, nowe (czyt. obecne Google Groups) jest do bani
![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Zawsze można przełączyć na "Widok drzewa" i mieć mniej wiecej tak jak kiedyś.
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 17:44 |