![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: Allenstein Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was
sprawa wyglada następująco . Użytkownik po zalogowaniu do bazy otwiera stronę, na której dostępne są linki . Bardzo dziwna dla mnie jest sprawa ,że muszę po kliknieciu linka , dodatkowo nacisnąć przycisk ODŚWIEŻ ,by widzieć prawidłową zawartość strony. Może ktoś wie ,co jest przyczyną takiego stanu rzeczy ? Nigdy wcześniej nie spotykałem się z czymś takim. Dodam ,że kazdą strone rozpoczynam session_start() i każde zapytanie zawiera jakąś zmienną sesyjną. Pozdrawiam Ten post edytował Mar3k 19.08.2005, 09:04:08 -------------------- pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To są statyczne linki czy wywołania jakichś funkcji javascriptowych? Bo jeżeli statyczne, to sprawdź na innej przeglądarce, może masz uszkodzoną.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2004 Skąd: Taka wiocha koło Cieszyna :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm a wyczysc cache i sprobuj ponownie , moze on se to z cache zczytuje...( jesli tak to trzebaby bylo dodaac jeden znacznik do sekcji<head>- w tym momencie nie powim ci dokladnie jaki.... )
-------------------- "Nemo Sine Vitiis Est" - Ktoś tak kiedyś powiedział... i miał rację.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Skąd: Allenstein Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem dlaczego to nie działa ...
czyściłem CACHE i niestety - to samo. Całośc wygląda następująco. *Uzytkownik loguje sie na strone ($PHP_AUTH_USER i $PHP_AUTH_PW) *Czytam z tabeli dane, uprawnienia itd. * tworze sesje session_name("jakas") i session_start(), * do $_SESSION['nazwazmiennej']=$wynik[jakies_pole] * daje link do strony np aaa.php W momencie ,gdy otwiera mi sie aaa.php nic nie widze ale F5 i jest ok. a stronie aaa.php mam linki ( ktore powstaja w wyniku czytania z tabeli ), np.: <a href=edycja.php$wynik[ID]> klik w link i .... sytuacja sie powtarza - F5, i jest ok .. nie iwem co sie dzieje najdziwniejsze ,ze na innym explorerze dziala (moj 6.0.2800.1106 i system win98 se , 300 mb ram ) nie niem ,chyba po prostu to zrobie nie wnikajac w te dwukrotne F5 .. Pozdrawiam PS . Na Firefoxie i IE 6.0.2900 dziala Ten post edytował Mar3k 19.08.2005, 12:01:14 -------------------- pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Naprawde duze dzieki. Moja wiedza jest bogatsza dzięki Wam o nowe doświadczenie.
Pomogło ! Pozdrawiam -------------------- pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:36 |