![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2004 Skąd: Brusy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem. Niektórym ludzikom nie działa moje forum dyskusyjne, przy próbie wejścia na nie, pojawia się albo monit pobierania pliku, albo "krzaki" w oknie przeglądarki. Problem ustępuje po wyłączeniu kompresji na forum :| Występuje on głównie podczas korzystania z IE, lecz jest to raczej loteria. 1/10 użytkowników ma ten problem (mniej więcej).
Jak temu zaradzić? Co może być przyczyną? U mnie nigdy taki problem nie wystąpił, a na forum siedzie praktycznie 24h. Adres strony: www.oc-forum.org Wersja php: 4.3.10 Wersja zlib: 1.2.1.1 Bardzo dziękuję za wszelką pomoc, przez ten problem tracę na pewno wielu potencjalnych użytkowników :-( Dodam też, że wszystko zaczęło się prawdopodobnie po wgraniu modyfikacji do tworzenia "przyjaznych", krótkich linków. Kolejne odkrycie: firewalle (na pewno norton i steganos) to powodują ![]() Ten post edytował sheldon 4.08.2005, 21:51:31 -------------------- Warsztat: PHP 4.3.2 :: APACHE 1.3.27 :: Notatnik 1.0 :)
<b>OC-FORUM</b> |||||||||||||||||||| 80% completed |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:58 |