![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link: http://www.masov.fc.pl/skrypty/
Opis: Zrobilem to dlatego ze (tak jakby) u konkurencji (jak ktos chce to wejdzie, ja nie reklamuje: komputery.katalogi.pl) jak sie wkleja kod to czasami wychodzi cos czego bysmy nie chcieli (np. wyszukiwanie url'i) Wygladu nie oceniajcie bo i tak bylo robione cos na podobienstwo forum. Czekam na ocene, nie raz bylem juz jechany na tamtym forum wiec tu tez mozecie ![]() ![]() edit: az taka kaszana ze nie ma co opisywac? Ten post edytował Masov 4.08.2005, 15:50:23 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche malo tych tagow kolorowanych
jak juz dajesz kolorowanie nazwy atrybutu, to moze koloruj tagze wartosci tych atrybutow mi przeszkadza tagze brak kolorowania skryptow javyscript (nie chodzi mi o kolorowanie wewnatrz tych skryptow, ale zaznaczenie calego kodu JS jakims kolorem) brakuje kolorowania cellspacing ![]() skrypt nic nadzwyczajnego, nie razi i nie zachwyca, ot kilka wyrazen regularnych, ktorych ilosc mozna na palcach jednej reki policzyc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(wojto @ 2005-08-09 07:22:35) troche malo tych tagow kolorowanych zgadzam sie z przedmowca uzyj funkcji highlight_string do kolorowania składni php. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za rady
![]() teraz w planach jest kolorowanie css'a, a pozniej zaczne realizowac wasze uwagi ![]() cellspacing musial jakos wypasc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:38 |