![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jak powinien wygladac podzial wynikow z bazy na podstrony? a dokladnie jak powinno wygladac numerowanie tych podstron? dla 5 podstron mozna zrobic 1 2 3 4 5 a dla 20 podstron? 50 ? troche duzo tego ... moze juz jakies gotowe rozwiazanie co bym mogl podpatrzec? bo ja sie meczylem nad tym i mi dziwne rzeczy wychodza zarzuce kodem:)
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ja ci powiem jak powinno wyglądać. Rozwiąż se sam. Nie jest trudne.
|< << < 16 17 18 19 20 > >> >| gdzie: |<pierwsza strona << - poprzednie pięc stron < poprzednia strona > następna strona >> następne pięć stron >| ostatnia strona -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tu jest fajne porcjowanie
link probowalem cos takiego zrobic ale sobie nie radze, zeby nie bylo ze nic sam nie probuje zrobic wstawie kod:
pomoze ktos rozbudowac to co juz mam zeby tak wlasnie wygladalo jak na tej stronie tlen.biz? albo jakies porady chociaz,duzo ifow? czy jakas inna metoda? Ten post edytował AxZx 7.08.2005, 17:12:26 -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:13 |