![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() sie ma mam takie pytanko. otoz zamiescic stronke w internecie to nie problem. ale zabila mi klina taka rzecz. Jak zamiescic stronke z baza MySql? konto juz mam z obsluga. i co dalej ... dzieki pozdro |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
i co dalej? No jak to co. Musisz się z nią połączyć i korzystać z jej dobrodziejstw. Funkcje z rodziny mysql_...
Na początek http://pl2.php.net/mysql_connect manual to Twój przyjaciel -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A bazę danych wrzucasz w większości przypadków przez phpMyAdmin. Gdzieś w dokumentacji serwera powinno być napisane, jak masz do niego się dostać
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na localhoscie wyeksportuj w phpmyadminie baze, a na serwerze ja zaimportuj.. w skryptach pamietaj zeby zmienic ustawienia bazy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie jakies dbhost, dbuser, dbpass i db table w config.php albo czyms podobnym
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:41 |