![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem... W bazie danych mam jakas liczbe produktow. Teraz chcialbym wygenerowac na ich podstawie cennik... ale nie pobrac z bazy i wyrzucic na ekran. Chcialbym aby cennik byl juz sformatowany po wywaleniu na monitor. Chcialbym aby mozna bylo odrazu rzucic go na papier i wydrukowac na kartce formatu A4. Chcialbym zeby wygladal jak sklepowy... mam nadzieje, ze wiecie oco mi chodzi... :/
Tutaj macie link do tego jak chcialbym zeby to wygladalo: http://track.9g.pl/cennik/cennik.htm Jesli kto ma pomysl bede wdzieczny. Pozdrawiam... TRACK |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w czym masz problem?
Czytasz dane z bazy, odpowiednio je formatujesz i po sprawie ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest w tym, ze nie wiem jak zformatowac takie zapytanie :/ nie wiem jak zbudowac taka tabele... Chcialbym aby miescila sie na kartce A4 i byla rowna u dolu. Jakies wskazowki??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:43 |