![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę sprawdzić ile lat mają aktualnie użytkownicy tego forum.
![]() -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to ja się popisze oczywiście 14 jak to każdy mały szczyl
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O ile mnie pamięć nie myli to taki temat już powstał, proponuje go po prostu odświeżyć..
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam 15 lat i wcale mi to nie przeszkadza.
A co do poprzedniego tematu... Oczywiście można go próbować odświeżyć, ale (w tym konkretnym przypadku) chyba łatwiej założyć nową ankietę i nowy temat. ![]() Ten post edytował Kas 2.07.2005, 23:27:21 -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój wiek można zobaczyć w profilu
![]() To ten topic, http://forum.php.pl/index.php?showtopic=536. To chociaż poproś jakiegoś miłego moderatora o przeniesienie na Hydepark.. ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Bez urazy...
Ale tam te przedziały wiekowe są trochę dziwne. Nawet ja w wieku 3 miesięcy nie siedziałem na tym forum. ![]() A w kategorii 22 - 25+ mieszczą się studenci i emeryci. ![]() Ten post edytował Kas 2.07.2005, 23:42:06 -------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:40 |