![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam zastanawiam się który cms wybrać do mojego portalu o san andreas
żeby łatwo było wdrożyć ten design http://img11.echo.cx/img11/6773/strona4nn.png i żeby posiadał ankiety listy mailngowe forum itd -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
cms jako tako znam i ich możliwości ale chodzi mi tutaj o wasze zdanie
ja jestem bardziej nastawiony na jportal -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jPortal jest raczej na małe strony, nie oferuje zbyt wiele i sam nie prezentuje najwyższego poziomu... z podobnych lecz lepszych - php-fusion
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:09 |