![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapraszam do oceny i zglaszania uwag
http://chelsealondyn.com -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
http://chelsealondyn.com/
Całkiem niezle, ale cos chyba za duzo tego cienia szarego jest rzucone. Przez to strona niby jest mila w ogladaniu ale przesadnie (troche nie podchodzi mi pod kolor). Wydaje mi sie ze za duzy kontrast jest miedzy tym niebieskim a szarym Top nawet fajny ale bez pomyslu - to widac Tak samo w topie ten cien na tym znaczku moglbys zaznaczyc krawedz tego boxa gornego 1px solid #000 i wydaje mi sie ze bylo by lepiej |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <META NAME="Author" CONTENT="Barszczu"> To na pewno Twoja strona? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak poprostu design cial barszczu i zostawil meta tag nawet tego nie zauwazylem
strona jest w fazie rozwojowej tak naprawde to zacznie sie dziac w sierpniu jak sie premiership zacznie Ten post edytował GrayHat 23.06.2005, 13:49:42 -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogolnie plus. strona mi sie podoba jest w barwach klubowych sa informacje jakie powinny byc choc moze historia klubu przydalaby sie. naliczylem tylko 3 minusy:
1. w dziale tabela brak jednego zespolu jest 19 a powinno byc chyba 20? 2. w menu przez boisko przebiegaja dwa biale pasy niezbyt wiem po co? 3. nie lubie Chelsea ale na to nic nie poradzisz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładna, prosta i wygodna w obsłudze
![]() Cytat Ładny design musi łączyć w sobie kilka funkcji. Nie należy brać pod uwagę tylko wyglądu, ponieważ nasza strona nie ma być obrazkiem. Przede wszystkim należy postawić na funkcjonalność i czytelność witryny. Kolorystyka jest również bardzo ważna, ponieważ nasze oczy mają koncentrować się na tekście a nie na jaskrawych czy kontrastowych kolorach. Najpierw należy obmyślić układ strony, narysować podstawowy szkic (np. w Photoshopie), ustawić kolorystykę, i na końcu zadbać o szczegóły. Później tnie się stronę na elementy i wstawia do HTML'a. ![]() U mnie masz +8/10 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Dla mnie zbyt biala (no coz, takie barwy Chelsea:))
- Przeszkadzaja mi te rozmyte naglowki (niebieskie) tabel - czuje sie jak by mi oczy wysiadaly. Reszta jest OK. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(dr_bonzo @ 2005-06-24 10:47:12) - Dla mnie zbyt biala (no coz, takie barwy Chelsea:)) - Przeszkadzaja mi te rozmyte naglowki (niebieskie) tabel - czuje sie jak by mi oczy wysiadaly. Reszta jest OK. moze ci wysiadaja ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To swoja droga, ale efekt jest dla mnie nieprzyjemny.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronka mi się podoba, jest utrzymana w klubowych barwach, chociaż lepiej byłoby zamiast tego białego dać chociaż lekko-niebieski kolor (nie lubię białych miejsc
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ładna strona niemam nic do zazucenia!
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładna - 9/10
Jeden odjąłem za to, że za bardzo schematyczna, a stron o prawie tak samo wyglądających się ostatnio namnozyło w necie... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2005-06-25 14:13:37) Jeden odjąłem za to, że za bardzo schematyczna, a stron o prawie tak samo wyglądających się ostatnio namnozyło w necie... z jednej strony to wada, a z drugiej atut, w końcu są pewne schematy czy standardy, których wchodząc na stronę oczekujesz. dla mnie jest prosto ladnie i przejrzyscie, może własnie troche za duzo bialego, ale to szczegol. -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładna strona! Pozdrawiam!
-------------------- Generator aukcji online
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Skąd: Zambrów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo podoba mi się to logo
![]() Nie podoba mi się menu, tzn. kolorystyka, wyglad itd. bardzo mi się podoba, lecz przesunął bym menu do lewej, a newsy rozciągnał do końca prawej strony. Spróbować to jakby złożyć, bo takie wydaje mi się jakby się rozpadło... Ten post edytował barteekk 13.07.2005, 20:06:25 -------------------- Liga Mistrzów
Piłka nożna Olimpia Zambrów |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawartosc slaba
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:56 |