![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem sobie MediaWiki - udało się, całkiem fajny skrypt. Ale mam problem
![]() Przy każdej strobnie generuje dwa ostrzeżenia: Kod Warning: Unknown: open(/usr/local/apache2/htdocs/sesje/sess_3b25be149db4d369418cb40c8541b8b7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/usr/local/apache2/htdocs/sesje) in Unknown on line 0 A więc zapewne coś jest źle z sesjami. Tylko że wszystko wygląda OK. Nawet prawa katalogu sesje/ ustawiłem na 777. Wiecie może, o co chodzi?? PS. Przez te ostrzeżenia nie mogę zmieniać zawartości stron (jak kliknę na zapisz wyświetla, że to tylko podgląd). -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie jest taki sam problem!!! przez to nie moge edytować, ani zmieniać ustawien na stronce:/
http://www.speedcorner.pl/joypad/iPodLinux/ dla sprawdzenia podaje wam dane konta testowego; nick: joypad hasło: joy plisss, pomóżie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaz phpinfo.
Byl calkiem niedawno na Forum podobny problem z sesjami i powodem byl nie ustawiony katalog na sesje. Byc moze to... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:50 |