![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co sadzicie o takim lay'u:
![]() ![]() Wszelkie uwagi konstruktywna krytyka mile widziane. Zaznaczam, że grafikiem jestem raczej słabym, problemy z kompozycją itp. -------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie podoba, choc mozna by umiescic wiecej danych/informacji - zwlaszcza na dole. sklep nie powinien miec sztywnej konstrukcji a ten lay umozliwia latwe zmiany (poprzestawianie w miejscach roznych elementow). np wyszukiwarka
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chlopakom z http://nazwa.pl pewnikiem tez by sie spodobal...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hyhyhy
te wytyczne niestety przyszły z góry, na moja wina nie bić ![]() -------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajna stronka tylko szkoda że z nazwa.pl
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam z wiadomych przyczyn.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:37 |