![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heheh mam prolem zawsze bylem dupa z matmy i mozecie mnie od dzisiaj nazywac lama jesli chcecie
![]() ale mam maly problemik:) robie sobie slodka ankiete w bazie, wyniki sa zapisywane w 3 rowach tak, nie, nie wiem laczna liczbe glosow zrobilem tak + nie + nie wiem = lacznie ale teraz pytanie moje brzmi jak mam robic aby liczyl % czyli zliczyl wszystkie odpowiedzi i pozniej np mam jako "tak" 2 glosy a jako "nie" 1 glos a "nie wiem" 0 wtedy "tak" to 66% a "nie" to 33% a "nie wiem" to 0% rozumiecie o co mi chodzi ![]() jesli to glupie pytanie to sorki ale jak mowie z matmy bylem i jestem cipa ![]() ![]() Ten post edytował bumfank 10.05.2005, 11:18:35 -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
liczenie procentów wartości:
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli dobrze rozumiem twoj problem:
(tak/lacznie) * 100 = XX % (nie/lacznie) * 100 = YY % (nie wiem/lacznie) * 100 = ZZ % |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor pomogles mi dziekuje slicznie
![]() ![]() ![]() dziekuje i pozdrawiam ![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:04 |