![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o uwagi odnosnie napisanego przeze mnie do pracy magisterskiej sklepu internetowego.
Sklep mozna zobaczyc pod adresem: https://szagri.snd.pl/wojto/ Z poczatkowych zalozen sklepu, z powodu braku czasu, zostala zrealizowana tylko czesc. Wiadomo, ze recenzenci zadko zagladaja do aplikacji magisterskich, a jesli tak, to tylko pobieznie sprawdzaja, czy wogole chodzi. Z braku czasu pominalem takze rozne mniejsze zabezpieczenia. dane do administracji, to: login: admin haslo: test // ps. nie usuwajcie produktow i nie mieszajcie za duzo na wprowadzonych danych, bo nie chce mi sie za kazdym razem wgrywac nowej bazy. Prosilbym aby dodawac nowe produkty i na nich testowac, ale jak ktos mi usunie wszystko, to zabije ![]() i nie zmieniajcie praw admina Za wszelkie konstruktywne uwagi z gory dziekuje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Bardzo ładny projekt graficzny, oba szablony.
1. Brak możliwości dodania do koszyka i pozostania na stronia (bez wchodzenia do takiego widoku: https://szagri.snd.pl/wojto/order,10.html) 2. Jak juz się kliknie kup i wybierze ilość to nie ma jak wrócić do przeglądanej kategorii, trzeba znów klikać w menu. 3. Brak efektu hover w najwyższym menu. Poza wszystko ładne. Ocena: 9/10. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szablony bardzo przyjemne faktycznie
![]() przy robieniu kopii bazy danych: Kod 2PHP Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Plik: /var/www/html/wojto/modules/admin/backup_database.php Linia: 11 Zapytanie: Array Kopia bazy danych -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ps. nie usuwajcie produktow i nie mieszajcie za duzo na wprowadzonych danych, bo nie chce mi sie za kazdym razem wgrywac nowej bazy. Prosilbym aby dodawac nowe produkty i na nich testowac, ale jak ktos mi usunie wszystko, to zabije ![]() i nie zmieniajcie praw admina JA po takim oswiadczeniu spodziewal bym sie wlasnie tych zmian:D Utworz skrypt uruchamiany co np. godzine -- niekoniecznie z crona -- wgrywajacy baze od nowa. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki maly szczegol...
jak wejde np: do panelu administracyjnego, pozniej wejde w np: liste uzytkownikow... to jak mam wrocic do spisu pozycji w administracji ![]() poza tym oprawa graficzna - swietna... Ale takie szczegoly potrafia byc denerwujace... a poprawienie takich przejsc miedzy stronami nie zajmie tobie duzo czasu. Jestem na TAK ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 13.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
szablon jestdarmowydo sciagniecia z www wiec nie nowego
-------------------- Remember to brush your teeth !
biedziak.com biuro rachunkowe w rozsądnej cenie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu po lewej: tekst jest za bardzo przysuniety do prawej krawedzi -- padding 0
Padding przydal by sie tez w centralnym panelu. Tlo: powinno byc biale? ja mam szare (domyslnie). Pytam bo czesto ludzie zapominaja o tym (u nich dziala bo maja domyslnie ustawione na biale), a w tym przypdaku szare jeszcze by uszlo. Pole logowania: usun ten domyslny login, lub JS em czysc pole Ten post edytował dr_bonzo 25.04.2005, 14:50:15 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:12 |