![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witma
Mam stronę do logowania gdzie wpisuję Usera i Hasło i przesyłam te dane do drugiej strony metodą POST. I jestem już zalogowany. Jeśli jednak się wyloguję i dam w przeglądarce wstecz to znowy będę zalogowany pomimo że wcześniej się wylogowałęm (ponieważ dane były przesyłane metodą POST). Jak tego uniknąć aby po wylogowaniu nie można było powrócić do poprzedniej strony? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
A jak przechowujesz, że się zalogowałeś ?
COOKIES, sesje ? przykład dla cookies: Jeśli dane są poprawne, to tworzysz ciacho, a na stronie z formularzem (czy gdzie tos się tam cofasz) dajesz:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Logowanie mam zrobione za pomocą sesji. Ale chce zrobić tak że jeśli się wyloguje i w przeglądarce dam wstecz to żeby nie pokazała mi sie poprzednia strona tylko żeby pisało np: jesteś już wylogowany i nie masz dostępu do tej strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:15 |