![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę. End Topic!
Ten post edytował emilio 5.08.2005, 19:06:50 -------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładny.
Formularz wyszukiwarki powninen być na stronie głównej, inaczej nikt w nią nie kliknie. Pokaż kod strony lub przynajmniej wynik walidatora. Strona musi być zgodna ze standardami -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Strona musi być zgodna ze standardami ...nie musi, ale dobrze, żeby była... Co do layoutu to mi się podoba, tylko to białe miejsce na tekst... zapełniłbym czymś. Jakimś background-image albo czymś, bo troszkę tam pusto Ten post edytował Vertical 7.04.2005, 18:29:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż screen z walidatora, bo ci nie uwierzymy...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stronka swietna - przejzysta, fajnie sie ja oglada - jednym słowem pięć Plusz
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładna strona, taka świeża. Nie wiem tylko czy na dłuższą metę ten niebieski nie jest zajaskrawy.
-------------------- Strusionet - Gentoo Linux | New design CSS Demo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za duzy top!
Wolabym ocenic wersje html -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod IE sie rozwala ;/ pod ff troche mniej
-------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie za dużo grafiki, cenię proste strony... Co do samego wyglądu, ładny.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dawno nic nie pisałem i jeden pościk nie zaszkodzi
![]() ale wracając do tematu, na plus nie stwierdziłem... na minus: - top - wielki, ogromny przesłania mi ponad pół ekranu (podziałka 1024*768)) - tragedia, poza tym ten top jest pusty! kominek? lol, - wyszukiwarka pod przyciskiem - hmm..... błąd błąd i jeszcze raz błąd, - form - tragedia pod względem kolorystycznym na moim lapciu nic nie widze... ściemniam troche obraz.. kurna dalej nic.... - zrób wyraźne kolorystycznie kontury to powinno być lepiej ![]() podsumowywać nie będę bo i po co .... najpierw ukończ porządnie robote wtedy wystaw do ocenki ![]() pzdr -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:48 |