![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć !
Możecie mi wyklumaczyć, co zrobić, żeby plik php wyświtlił obrazek ? na niektórych stronach, zamiast np. picture.jpg jest picture.php?id=4 i wyswiela się obrazek w pliku php. Jak coś takiego zrobić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala błąd
Cytat Fatal error: Call to undefined function: imagecreatefromgif() in f:\index.php on line 3
Ten post edytował Tsiru 1.04.2005, 13:38:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to chyba nie masz biblioteki GD ... albo jakąś wersję nie obsługującą GIF'y zoabcz z JPG lub PNG.
|
|
|
![]()
|
|
Po odblokowaniu biblioteki gd, wyrzuca coś innego
Cytat <br> <b>Warning</b>: ImageCreateFromGif: No GIF read support in this php build in <b>f:\index.php</b> on line <b>3</b><br> <br> <b>Warning</b>: ImageGif: No GIF create support in this php build in <b>f:\index.php</b> on line <b>4</b><br> Ktoś wie co trzeba ściągnąć, żeby to działało ? |
|
|
![]()
|
|
W jednej wersji GD nie było obsługi Gifów :/
|
|
|
![]()
|
|
Na localu działa z jpegami - głównie o t omi chodziło.
Ale mój serwerek nie obsługuje grafiki, takrze mam "po jabkach" :/ Dzięki Kuziu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:15 |