![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem ze jak chcem zeby pobrany kod z bazy MYSQL, kod wyłowuje mi sie na początku strony zamiast w menu jak zrobić zeby był w menu
![]() -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam swój engin (chyba namiastke) no i wiesz ładuje menu z bazy takie po boku
![]() |-----------| | Menu | |-----------| | Tutaj | | Kod | | php | |-----------| no jak przez funkcje eval biore zeby się ten kod wyłował to mi sie nie wyłowuje w menu tylko w Rogu strony czyli na górze ![]() ![]() -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A nie lepiej w bazie trzymać tylko linki, a reszte wygenerować?!
A co do tego wywołania, wez to wywołaj tam gdzie jest menu, gdzie to ma byc i pomysl troche... -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
wiem gdzie to ma byc i chyba jest dobrze wstawione ale dlaczego po uzyciu echo tekst mi sie wyświetla zamiast w menu to w lewym górnym rogu strony
-------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
Bo masz coś namieszane w HTML-u... Ja nie widziałem kodu, więc Ci nie powiem.
-------------------- Don't worry, be happy!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 08:07 |