![]() |
![]() |
-Gość_Janek- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam, ja już kiedyś pisalem na ten temat.
Mam pseudotabele pilkarska ( ![]() W formularzu zaznaczam zwyciestwo, remis lub porazka, a w skrypcie w zaleznosci od tego co wybiore do odpowiedniego pola dodaje sie 0, 1 lub 3. Skrypt wyglada tak:
I teraz moje pytanie: Jak zrobić, że po tym jak juz wybiore cos w formularzu i przejde do skryptu, to po odswiezeniu strony nie dodawalo mi od nowa czegos do tabeli (bo przykladowo jak wybiore zwyciestwo i przejde do skryptu to przy odswiezaniu strony caly czas dodaje sie trzy, a chce tego uniknac)? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Może za pomocą sesji session, albo setcookie(); potem $_COOKIE. Jeszcze inaczej po prostu przekierowanie header();. Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli podając ci te funkcje - chyba za ich pomocą uda Ci się. Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosta sprawa - nie jest to doskonale rozwiazanie ale, jak napisal scarface:
-------------------- "... - Water's wet, the sky is blue and old Satan Claus Jimmy, he's out there and he just gettin' stronger.
- So what do we do about that? - Be prepared son that's my motto, be prepared..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:18 |