![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Sorki, że zakłądam nowy temat ale nie znalazłem nigdzie nic podobnego, a sprawa wydaje się w miarę prosta. Mam jakiś string, jest to tekst. Teraz muszę wyświetlić z tego tekstu tylko i wyłącznie fragmenty miedzy jakimiś tagami, tzn.
to co jest między <!--SLOWO-START--> a <!--SLOWO-END--> ma mi się pokazać. Takich tagów w jendym tekście jest N ilość, trzeba je wyświetlić wszystkie. Tylko jak je znaleźć w tekście ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dziła
![]() ![]()
-------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak średnio działa bo jak będzie coś przed pierwszym TD to kasana, tak samo jeśli tekst będzie się różnił wilkością liter, bo w momencie jak zamiast td wstawię TD to już nie działą
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:09 |