![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proste pytanie a jednak problem bo nie wiem jak to zrobić.
Chce z Kod <form action> wywalić jakoś Kod <input type="submit" value="Go"> tak żeby wyniki np: Kod <select>Wybierz</select> <select>lol</select> <select>lol1</select> <select>lol2</select> oczywiście po wybraniu jakiegoś np lol1 wyświetlało konretną strone pol lol1 w zasadzie przerzucało do tej strony bez potrzeby naciskania polecenia GO. Jak zrobić taki "Skocz do" ![]() Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w JavaScript.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 297 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok zrobiłem inaczej dodałem tylko do
i trybi teraz tylko taka kwestia bo wyniki do select sciaga mi z bazy danych także musiałem dodać sobie nad zapytaniem i teraz czy jest jakiś sposób aby jak wybiore jakąś kategorie żeby ona pozostawała w tym boxie a nie powracała do wybierz ![]() To jeśli chodzi o przypadek pojedynczego wyboru a 2 pytańko czy ktoś zna jakąś fajną strone z tutorialami do javy odnośnie "duble menu select" ![]() Ten post edytował JOHNY 25.02.2005, 18:05:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Dlaczego to forum? To jest Hydepark a nie Client-side.
2. Cytat czy jest jakiś sposób aby jak wybiore jakąś kategorie żeby ona pozostawała w tym boxie a nie powracała do wybierz ![]() 3. Cytat fajną strone z tutorialami do javy odnośnie "duble menu select" a) "java scriptu" ![]() Odpowiedź: http://google.pl (nawet bardzo fajna, znalazłem tutorial na drugiej stronie wyświetlonej na liście wyników) -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Hydepark -> po stronie przegladarki
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Cytat 1. Dlaczego to forum? To jest Hydepark a nie Client-side. No temat zaczołem w Hydepark bo nie wiedziałem że to można w javie zrobić ![]() Cytat No tak napewno nie ruszy bo skrypta mam w php a dokładnie taki kod
A co do double select menu no to znalazłem teraz tylko odpowiednio połączyć ![]() Jak będę miał poblem to jeszcze napisze Jeszcze raz dzięki za pomoc ![]() Edit Tyczy się Duble select menu A znalazłem problem mam takie coś w skrypcie javy Kod options[1]=new Option("OES 1","setup.php?show=cmr2&kraj=...tu id kraju się bedzie zmieniać...&stage=1"); - opcja na wywołanie linkateraz takie pytanie jak przekazać zmienną i czy się da z <select name="menuSubjectsDMA"> do ...tu id kraju .... Ten post edytował JOHNY 25.02.2005, 23:17:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2004 Skąd: Tarnów/Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to o co pytales na poczatku to nie chodzi o cos takiego ?
-------------------- php 5.1.2 & Apache 2.0.50 & MySQL 4.1.7 @ WinXP Pro
..:: GG 6449856 ::.. www.londyn.me.uk - ogłoszenia mieszkaniowe dla Londynu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:42 |