![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ze względu na to, iż z Sethem skrzyżowaliśmy nasze zamierzenia, po odbytych ustaleniach wątek spenalzo dotyczący tego co w temacie zostaje umieszczony tutaj. Oto jego treść:
spenalzo: Sorki, za zamieszanie. Cytat No właśnie, co powinno znajdować się w takim panelu zarządzania?
Ja mam: a) obsługa produktow i kategorii (wiadomo) ![]() c) konfiguracja sklepu z poziomu przeglądarki d) pasek "Polecamy" - pasek wyświetlający polecane produkty na stronach sklepu (*) e) wyświetlanie danych zamówień, kasowanie i drukowanie Co jeszcze? * - czy zna ktoś może jakiś skrypt JS, który by umożliwiał płynniejsze przewjianie niż <marquee>? Jeszcze jedno: jako identyfikator klienta używam 8 znakowego kodu, złożonego z 4 cyfr na początku i 4 małych liter. Do tego nieużywane sesje są kasowane po godzinie. Powinno być chyba dobrze, no nie? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat spenalzo: Sorki, za zamieszanie.
Uff, a już myślałem że za dużo się skarpet nawdychałem i mi wątki zaczynają błądzić przed oczami. :-D -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:19 |