![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mózg mi sie lasuje. Nie wiem dlaczego nie wyrzuca mi tych danych co trzeba: zapytanie do bazy:
zmienną $miasto1 przekazuje w linku. drukowanie: i to wszystko daje mi wynik w postaci "wResource id #10" Jak powinna wyglądać funkcja drukowania żeby pokazało sie to co trzeba ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż większy fragment skryptu, zwłaszca część, w której przypisujesz zmiennej $miasto_bez wartość z bazy. Robisz tam błąd i zamiast wartości pobranej z bazy przypisujesz identyfikator do wyciągniętych danych.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma wiekszego fragmentu kodu
![]() plik nazywa sie index.php a jego kod to: plik index2.php
I to w sumie tyle. I teraz tak jak napisałem rezultat jest tylko nie w tej formie tzn. "Resource id #10 " zamiast np. Warszawa. Pozdr ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałeś chyba przypisac danych do tablicy... Ten post edytował scarface 18.02.2005, 13:24:10 -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysql_fetch_row
mysql_fetch_array mysql_fetch_assoc itd. -------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Manual > Mysql: connect, query, fetch_row
Po wykonania zapytania MUSISZ pobrac dane jakie zwroci baza danych: mysql_fetch_row() (albo inne). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:17 |