Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

 
Reply to this topicStart new topic
> System płatności wygodny pod php międzynarodowy, bez przewalutowania.
KotWButach
post 6.07.2019, 14:16:32
Post #1





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 354
Pomógł: 10
Dołączył: 8.02.2012

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Witam, potrzebuję znaleźć jakiś dobry systemu do obsługi płatności kartami który pozwoli działać miedzynarodowo, bez przewalutowania czyli jeżeli zbieramy w euro to mamy kasę w euro itd. Przy okazji dobrze by było gdyby wygodnie się używało wraz z phpem.
Czy ktoś mógłby coś polecić?
Go to the top of the page
+Quote Post
vokiel
post 6.07.2019, 19:20:16
Post #2





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 2 428
Pomógł: 412
Dołączył: 12.03.2007

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Możesz użyć np polskiego PayLane, albo np Braintree od PayPala.


--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post
Pyton_000
post 7.07.2019, 13:40:21
Post #3





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 7 799
Pomógł: 1373
Dołączył: 26.10.2005

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Stripe
Go to the top of the page
+Quote Post
multiqlti
post 11.07.2019, 12:13:34
Post #4





Grupa: Zarejestrowani
Postów: 19
Pomógł: 1
Dołączył: 1.07.2019

Ostrzeżenie: (0%)
-----


Paypal wydaje się idealny dla międzynarodowych płatności kartami.
Możesz mieć kilka walut depozytowych i albo narzucić walutę w jakiej chcesz kasę lub pozwolić wybrać waluty w zależności od krajów w jakim ktoś kupuje od Ciebie.
Ja właśnie wdrażam z PHP paypala i wydaje się to najszybsze,najłatwiejsze rozwiązanie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

 



RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.07.2019 - 02:50