![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć kilku ważnych rzeczy o programie Apache. Muszę uprzedzić, iż jestem "zielony" w tych sprawach, a więc moje pytania mogą okazać się dziwne. 1. Czy korzystanie z Apache jest płatne? Nie chciał bym się połączyć z jakimś innym dostawcą internetu i potem mu płacić. Mój interneto to modem połączony drogą kablową (dostawcą jest dostawca TV). 2. Czy na Apache po zainstalowaniu plików MySql, php itp. będę mógł umieścić jPortal lub innego CMS'a ? Jeżeli tak to proszę o adresy plików, o ile są one bezpłatne. Jeżeli jednak Apache jest płatny proszę nie zawracać sobię głowy i napisać poprostu odpowiedź na pytanie pierwszę. Pozdrawiam oraz czekam na odpowiedź, ArtyGordon! Dodaję jeszcze tylko, że właśnie pobrałem program Apache wersja 2.0.47. Czy ten program jest odpowiedni? Ten post edytował ArtyGordon 9.02.2005, 00:31:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest płatny. Stosuj, ciesz się do woli. Może być ta wersja, którą ściognołeś. Jak wszystko skonfigurujesz by Ci działało to jportal też powinień pójść.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
A jak mam to skonfigurować? W ogłóle nie rozumiem tego programu! Jaki mam adres WWW? Proszę o pomoc! ![]() Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest na ten temat bardzo obfity temat...
awet szukać go nie trzeba, bo jest przypięty... http://forum.php.pl/index.php?showtopic=4349 Twój adres to: http://localhost/ Niestety z tego co mi wiadomo, to nie posiadasz zewnętrznego IP, więc nie pochwalisz się nikomu swoimi stronkami, ale lokalnie na Twoim komputerze będą one działać Zamykam, kiedyś usunę... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 16:09 |