![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym prosić o ocenę mojego serwisu hostingowego - http://www.kero.pl
Z góry dziękuję... [moderator] seaquest: Najtańszy to on na pewno nie jest, znam tańsze... Tak więc proszę bez reklamy w temacie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się gdyby nie parę szczegółów:
- W menu na samej górze po najechaniu kursorem na przycisk, napis zmienia kolor na prawie biały przez co jest zupełnie nieczytelny - W menu po lewej stronie lepiej byłoby gdybyś ustawił jakieś zmiany w napisach po najechaniu kursorem (na przykład podkreślany tekst) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(serafin @ 2005-02-04 14:01:54) Sypie sie na FF :X Z tego co ja sprawdzałem, to pod najnowszą wersją wszystko jest OK... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kero @ 2005-02-04 17:16:17) Cytat(serafin @ 2005-02-04 14:01:54) Sypie sie na FF :X Z tego co ja sprawdzałem, to pod najnowszą wersją wszystko jest OK... Po pierwsze: dobra strona powinna chodzić pod wszystkimi przeglądarkami a nie tylko najnowszymi Po drugie: na operze też się sypie (tym razem na najnowszej ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.36 | MySQL 4.1.19 | php 5.1.4 | OS Linux SUSE 10.3 x86_64 | Kernel 2.6.22.12-0.1 | Opera 9.5 | Kate
Na warsztacie: Ekartki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic się nie sypie, przynajmniej na moim lisie...
ładna, przyjemna stronka, za wyjątkiem tego menu o którym wspomniał Vertical -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(son @ 2005-02-04 16:29:25) Po pierwsze: dobra strona powinna chodzić pod wszystkimi przeglądarkami a nie tylko najnowszymi Po drugie: na operze też się sypie (tym razem na najnowszej ![]() AD1) tylko z tego co sprawdzałem, to pod każdą przeglądarką chodziła dobrze AD2) sprawdzałem na najnowszej Operze i wszystko chodzi ładnie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat na operze też się sypie U mnie na operze działa ładnie |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(serafin @ 2005-02-04 15:01:54) Sypie sie na FF :X nie sypie a tabelka z cenami sie delikatnie rozjezdza otworz pod ie i ff i popatrz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://validator.w3.org/check?uri=www.kero.pl ... do poprawy
najbardziej dokucza to, że jak ktoś odpali lynx ( ![]() ![]() podoba mi się to, że jak ktoś nie ma flasha to strona się nie psuje wizualistycznie, ale to pewnie przypadek ;] ustawienie czcionki na 10pt ![]() ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odradzam, firma jest niepewna, a sewer źle zabezpieczony!
Polecam ciekawą lekturę o tej firmie tutaj -------------------- [img]http://alarmus.q-serwer.net/forum/signature.php[/img]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronka średnia
->mało nowowczesna, ->flash się strasznie długo ładuje. ->bardzo ![]() Cena za obsługe domeny .pl straszliwie wysoka. A poza wszytkim - firm gdzie pisze "tani hosting" albo coś podobnego unikam jak ognia. Cytat procesor: Intel® Celeron® 2400MHz i pewnie dyski ATA.pamięć RAM: 1GB pamięci Kingston® Sprzęt ten sprawia, że jeden nasz serwer może obsłużyć setki wysokiej jakości kont. Jak ktoś nic o hostingu nie wie to pójdzie na to. Żeby dorżnąć biednego Celeronka bym za bardzo nie musiał się starać. Jakby tam było np. 2xIntel Xeon 3,06 Ghz i 2 lub 4GB RAM-u - to już latwiej byłoby mi uwierzyć w ten tekst. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nic się nie sypie, przynajmniej na moim lisie... Firefox to czerwona panda, nie lis ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@dr_bonzo:
1. Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu 2. Firefox to w dosłownym tłumaczeniu płonący lis 3. Za kolejne takie posty będę wręczał ostrzeżenia A co do tematu: Nie uważam, by był to hosting wart zaufania - szablon z TemplateMonster - strona jest mało intuicyjna - odnośniki nie zmieniają się po najechaniu myszą i nie są wyróżnione z tekstu co powoduje, że trzeba się domyślać gdzie są - to kolejna oferta z Theplanet.com Internet Services Inc (70.85.14.202) - na w/w adresie IP jest 60 innych domen - RFC 2182 zaleca posiadanie 3-7 serwerów DNS dla każdej domeny - "GeekTools Whois Proxy v5.0.4 Ready." - Trzeba było się nieco bardziej postarać, niż skorzystać z gotowca... - Czemu link "Centrum Pomocy" przekierowuje do DirectAdmina? To celowe ? - https://www.kero.pl/ https://70.85.14.202/ - Jeżeli nie używacie SSLa, to w jakim celu jest uruchomiony? - SSL Cert: localhost.localdomain expires in 326 days To by byo na tyle jeżeli chodzi o moją ocenę... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie pod FF zamiast Logo i menu jest Biała Plama
![]() I to tyle, bo poza tym to nie wyglada źle ![]() __________________ A co do FiereFox i tłumaczenia to najlepiej oddaje sens wg. mojego rozeznania w angielskim (a jest spore) Ognisty Lis, Thunderbird z kolei Ptak Grzmotu (nie zas jak słyszało mi sie usłyszeć Grzmocący Ptak ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
jak dla mnie to poprostu proba reklamy nic wiecej ... sam temat na to wskuzuje najtańszy .... od tego już nie daleko do najgorszy ...
strona wyglada jak setki innych o tej tematyce ... i jest rownie pospolita -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 1 Dołączył: 15.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"2. Firefox to w dosłownym tłumaczeniu płonący lis"
@Bakus: Firefox to panda czerwona zamieszkujaca himalaje ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kontynuując OT...
@jaco: widać że nie używasz FF'a ![]() ![]() ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem dlaczego ten temat jeszcze wisi. Skoro juz wspolnie uzgodniliscie, ze kero hosting ssie, tak najzwyczajniej w swiecie usuncie/zablokujcie temat, gdyz nieswiadomie nabijacie im ogladalnosc.
A ta panda Firefox w logo Mozilla Firefox wyglada jak lis ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co mam oceniac: hosting jako usluge, czy strone www?
- hosting: * dla mnie zbyt tanio jak na takie parametry (transfer miesieczny) - strona: * jesli mam wylaczony flash-plugin to zamiast loga mam biale tlo * animacja flashowa zbyt spowalnia mojego kompa (PII 350) * ogolnie strona jest dla nimnie brzydka ------------------------------------------------------------ A teraz cos z zupelnie innej beczki: FF - to powinno rozwiaz watpliwosci: [ http://www.mozilla.org/projects/firefox/fi...x-name-faq.html ] Cytat What's a Firefox? A "Firefox" is another name for the red panda. Wiecej zdjec red-pandy: http://iraszl.brinkster.net/creativebits/2...is-not-fox.html http://www.bbc.co.uk/nature/wildfacts/factfiles/6.shtml http://images.google.com/images?q=firefox+...lr=&sa=N&tab=wi Podobna? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, macie racje z ta pandą, przepraszam jeżeli kogos uraziłem swoimi poprzednimi wypowiedziami. Tylko czemu nikt wczesniej nie powiedział że to panda?
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:09 |