![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam skrypt który jakoś nie działa ostatnio poprawnie..
Proszę.
Proszę o powiedzieć co jest nie tak ? Po wysłaniu formularzu emaila przychodzi ale pojawia się biała strona z tym co jest w succes.. ale czy to nie powinno pojawić się na stronie głównej w ramce? Pozdrawiam i proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przechodzisz do zupełnie osobnego pliku sendmail.php w którym nie wyświetlasz w żaden sposób HTMLa, dodatkowo rzucasz die(). Czy Tobie przypadkiem nie chodzi o wysłanie maila AJAXem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę nigdzie w tym formularzu subject. Dlaczego wysyłasz status poprawny zawsze, nieważne co zwróciło mail?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jak to mam poprawic, prosze pomóżcie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 19 Dołączył: 1.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijając fakt, że wstawiasz @ przed funkcjami (co moim zdaniem nie powinno być trzeba by było widzieć wszystkie błędy) to skrypt wykonuje się do końca i (nie wiem jakie było TWOJE założenie przy pisaniu tego skryptu) poprawnie
![]() Jeżeli nie chcesz aby pozostawała biała strona użyj zamiast DIE funkcji HEADER i wróć na stronę jaką chcesz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 42 Dołączył: 10.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co Ty w ogóle chcesz osiągnąć, Towje pytanie jest chaotyczne, nie wiadomo czy pokazuje Ci się "biała strona" w treści maila gdy go sprawdzasz czy chodzi Ci o pustą stronę w przeglądarce. I o jakiej w ogóle ramce mówisz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie o ramce z komunikatem.
Myślę, że Twój pierwszy trop, Puszy, był trafny. Ten post edytował trueblue 13.09.2017, 12:55:06 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:02 |