![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem sobie szablon w smarty na podstawie panel admin z bootstrap, wygląda on tak:
Natomiast sam plik index wygląda tak:
mam napisany już skrypt z php i chciałbym żeby szablon go wyświetlał niestety po napisaniu: Nie mam pojęcia jak to zrobić zaznaczę tylko ,że skrypt ma być widoczny na 1 stronie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przestan wkladac linki w BBCODE
Poprostu wtaw URL i juz. Nie utrudniaj nam zycia Przestan robic zdjecia z kodu. Poprostu wstaw kod. Nie utrudniaj nam zycia No chyba, ze chcesz, by nikt nie udzielal sie w twoim temacie ![]() Co do problemu: include odpala od razu skrypt a nie zapisuje go do zmiennej jak ci sie wydaje incluce na adresie url zwraca wynik wykonania skryptu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedz, jednak nie bardzo rozumiem mógłbym poprosić o jakieś przykłady. Wiem ,że to pewnie głupie pytanie ,ale dopiero się uczę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:16 |