![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos w mojej transakcji nie działa:
zrobiłem sobie warunek (if($i == 1) ((linijka 32 do 45)) aby zobaczyć czy w przypadku błędu nic w bazie sie nie wydarzy (dałem tam błedną nazwę tabeli - commentsa ) a okazuje się iż część danych z tabeli comments się usuwa (dokładnie 1 rekord ) który jest przepuszczany przez ten warunek. natomiast to zapytanie : DELETE FROM projects WHERE project_no = ? - > jest cofane co jest nie tak?
Ten post edytował japolak 26.04.2017, 10:47:24 -------------------- moje projekty:
www.hackwars.pl - hacking , webdesign itp www.kosmosnews.pl - Wszechświat bez granic |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
comments jest na innoDB ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
comments jest na innoDB ? hehe;) godzine czasu sie zastanawiałem i kombinowałem co z tym nie tak a na dodatek dzis jeszcze specjalnie zmienialem projects na innodb ![]() -------------------- moje projekty:
www.hackwars.pl - hacking , webdesign itp www.kosmosnews.pl - Wszechświat bez granic |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:08 |