![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jakoś wyszła nowa moda na chwalenie się urodzinami, a ponieważ ja i kubatron jesteśmy znanymi
![]() ![]() ![]() Więc ogłaszam wszem i wobec, że skończyliśmy 16 lat, i za bzykanie lasek < 15 lat grozi nam już więzienie ( a jeszcze 10 minut temu nie ![]() to tyle ![]() ![]() PS: ja jako prezent poproszę tymczasowy dostęp do forum dev ![]() ![]() Ten post edytował olo 30.01.2005, 00:12:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Hapi birsday tu ju
Hapi birsday tu ju P.S. gdzie browarek dla mnie ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kiedy impreza
![]() Pozatym wszystkiego najlepszego Cytat P.S. gdzie browarek dla mnie ? Oni są nieletni... ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 1 poscie widze, że chyba przesadziliście z tankowaniem
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Cytat(spenalzo @ 2005-01-30 05:10:31) Po 1 poscie widze, że chyba przesadziliście z tankowaniem ![]() Hiehie, ja juz mam ten bajeczny wiek lat siedemnasu gdzie wszystko czego niezasmakuje w tym wieku smakuje najlepiej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Wieksza sensacja niż 60 letnia rocznica zamknięcia Obozu pracy w Oświęcimiu
![]() Mi życzenia prócz osób z kanału #php.pl złożył kAzu^ (:*) i jakoś się bardziej cieszyłem, że ktoś wogóle z własnej, nieprzymuszonej (i chyba przypadkowej) woli spojrzał na liste urodzin i pofatygował wysłać mi pw z życzeniami ![]() A tak poza tym.. to wszystkiego najlepszego ![]() Ten post edytował badme 30.01.2005, 09:07:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Puciek: na forum moderatorów słyszałem, że to ty stawiasz browca ;-) tak więc też czekam...
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiecie ze mi sie snilo ze dostalem dostep do dev LOL
zamiast snów z pięknymi kobietami :roll2: to śni mi się forum.php.pl ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...to się właśnie nazywa choroba
![]() No i najlepszego oczywiście! ![]() -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja chciałbym podziękować olkowi za pamięć
![]() ![]() Pozdro kubatron -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Co Wy tak z tym w Dev tam ma sie tylko wstep za kare ;-)
Zreszta jak nie chcecie nic pomuc :-) to poco wogule tam sie krecic... a pomagac mozna nawet bez wgladu tam :-) |
|
|
![]()
|
|
no to dochodzi nowe postanowienie noworoczne/urodzinowe: pomagac na forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Na forum dev nie ma nic ciekawego, uwierzcie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Juz po fakcie, porazzamknac temat ^^
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Puciek: jeszcze niecałe 6 godzin
![]() dziękuję Seaquestowi za jego prezent urodzinowy :* Jak ktoś nie wie o co biega to patrzcie w grupe ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat(olo @ 2005-01-30 19:15:34) dziękuję Seaquestowi za jego prezent urodzinowy :* Jak ktoś nie wie o co biega to patrzcie w grupe ![]() Musiał sie pochwalić ![]() |
|
|
![]()
|
|
nie podskakuj bo Ci WARNa dam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No możesz to podciągnąć pod urodziny. Ja dałem Ci moderatora ze względu na Twoje zachowanie na forum i pozytywną opinię innych moderatorów.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego najlepszego, żółtego baranka oraz zielonego kurczaczka
![]() To już druga biba w tym miesiącu ![]() |
|
|
![]()
|
|
urodziny, urodziny i po urodzinach
![]() Do następnego roku ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:57 |