![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki kod:
działa ok, ale chce żeby cały "pokolorowany" kod by na białym tle, czyli np. w div'ie z białym tłem-tak jak jest na tym forum , próbowałem ale mi coś nie wychodzi ![]() pozdro Ten post edytował Szejk 29.01.2005, 15:12:14 -------------------- Szejk
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe chyba sam w to nie wierzysz :P, próbowałem już tak i też te same błędy:
Cytat Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\WebServ\httpd-users\test\aa.php(7) : regexp code on line 1 Fatal error: preg_replace() [function.preg-replace]: Failed evaluating code: <div class=stylphp> highlight_string("<? echo \"asdasd\"; ?> ", TRUE); </div> in C:\WebServ\httpd-users\test\aa.php on line 7 macie jakieś inne pomysły? -------------------- Szejk
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
a sprawdziłeś to? bo to też wyrzuca blędy :P,
a po co jest to "callback"? jak troche pozmieniałem to tylu błędów nie było ale też nie działa :[ -------------------- Szejk
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nastepnym razem napisz jakie bledy wyrzuca dany kod, to potrafi znacznie ulatwic jego odnalezienie. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
hehe już wiem :D,
nie potrzebnie dawałem jeszcze "e" przy preg_replace :P, teraz działa dobrze :P, thx -------------------- Szejk
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:41 |