![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Co prawda z administracji serwerem jestem dupa, ale udało mi się zainstalowac na pewnym FreeBSD Webalizera z portów. Prostrze toto niż instalator Windows, haha..
Cytat cd /usr/ports/polish/webalizer2/ make install Jednak mam dwa problemy: - Statystyki nie generują sie po naszemu - Nie mam rozpoznawania DNS'ów. Co zrobić żeby to poprawić? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTFM
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Tja.. tylko od którego RTFM zacząć ? TU jest problem - najpierw free, czy webalizer?
Webalizer zaczał mi generować plik dns_cache.db - i zagladajac do srodka widze hosty po resolvingu. Ale coś statów nie aktualizuje - tak jak np. nie pokazuje krajów. Więc szukam drogowskazu gdzie czytać i o czym dokładnie... Admin że mnie żaden.. ja programista, który dostał task do wykonania na obcym serwerze, hihi... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 04:23 |